Na de Coronacrisis is Strandpaviljoen Panta Rhei en strandrestaurant Boven Zee, gelegen op een van de mooiste werkplekken aan de Zeeuwse kust, op zoek naar gedreven parttime en/of fulltime keukenmedewerkers met hart voor de zaak. Panta Rhei werkt met een klein team, waarmee grote prestaties worden geleverd 365 dagen per jaar!

Functie eisen:

  • Je kan goed plannen, administratief het keukenwerk op orde kan houden en roosters kan maken;
  • Je kan zorg dragen voor de dagelijks bestellingen bij diverse leveranciers;
  • Je kan anderen motiveren, leiding kan geven en daarnaast de verantwoordelijkheid neemt voor zijn taken;
  • Je bent op de hoogte van alle vaktechnische snufjes en kennis van producten/ingredi├źnten heeft om wisselende menukaarten samen te stellen.
  • Je kan onder drukke omstandigheden nog overzichtelijk te werk kan gaan.
  • Je houd van afwisseling en nieuwe uitdagingen.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Een gevarieerd rooster met de mogelijkheid tot avonden/weekenden vrij;
  • Een marktconform salaris (gebaseerd op horeca-cao);
  • Werken met mooie verse (Zeeuwse) producten;
  • Leuke sfeer en werken op een van de mooiste plekken van Zeeland;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Legendarische personeelsuitjes.

Zie jij jezelf al aan de slag gaan bij dit toffe restaurant op de kop van de boulevard in Vlissingen? Neem dan snel contact op via pantarhei@promopolitan.nl

Translate ┬╗