Strandpaviljoen Panta Rhei en strandrestaurant Boven Zee, een van de mooiste werkplekken aan de Zeeuwse kust, zijn op zoek naar gedreven parttime en/of fulltime keukenmedewerkers met hart voor de zaak. Panta Rhei werkt met een klein team, waarmee grote prestaties worden geleverd 365 dagen per jaar!

Functie-eisen

Ben jij iemand die:
– Goed kan plannen, administratief het keukenwerk op orde kan houden en roosters kan maken.
– Zorg kan dragen voor de dagelijks bestellingen bij diverse leveranciers.
– Anderen kan motiveren, leiding kan geven en daarnaast de verantwoordelijkheid neemt voor zijn taken.
– Op de hoogte is van alle vaktechnische snufjes en kennis van producten/ingrediënten heeft om wisselende menukaarten samen te stellen.
– Onder drukke omstandigheden nog overzichtelijk te werk kan gaan.
– Houd van afwisseling en nieuwe uitdagingen.

Dan willen wij jou graag een baan aanbieden!

Arbeidsvoorwaarden

Wat kunnen wij jou bieden:
– Een gevarieerd rooster met de mogelijkheid tot avonden/weekenden vrij.
– Een marktconform salaris (gebaseerd op horeca-cao).
– Werken met mooie verse (Zeeuwse) producten
– Leuke sfeer en werken op een van de mooiste plekken van Zeeland.
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
– Legendarische personeelsuitjes

Zie jij jezelf al aan de slag gaan bij dit toffe restaurant op de kop van de boulevard in Vlissingen? Neem dan snel contact op via pantarhei@promopolitan.nl

Translate »