Voor onze opdrachtgever Boutique Domburg zijn wij per direct opzoek naar een parttime verkoopassistent. Het gaat in eerste instantie om de zaterdag, zondag en vakanties. 

Bedrijfsomschrijving:

Boutique Domburg is een multibrand winkel voor mannen en vrouwen en ligt in de prachtige badplaats Domburg, op slechts 200 meter aan het strand. De Boutique kiest zorgvuldig de merken die ze verkopen; die je kunt dragen voor een heerlijke strandwandeling, voor een middag op het terras of een heerlijk diner. De verkoopstylisten staan altijd klaar om de klant te helpen met advies onder het genot van een kop koffie of een glas wijn. 

Functie eisen:

  • Je bent klantgericht en sociaal;
  • Je bent dol op mode;
  • Je hebt een positieve houding;
  • Je hebt een jong en fris voorkomen;
  • Je bent flexibel inzetbaar (weekenden en vakanties);
  • Je hebt ervaring in de kleding branche (Pré);
  • Je beheerst de Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden:

Boutique Domburg biedt jou een mooie werkplek in Domburg, met leuke en ervaren medewerkers. Je werkdagen zijn in overleg, maar vooral in het weekend en vakanties. Loon is conform detailhandel branche, dit is boven het het wettelijk minimum loon en op zondag 150%. Reiskosten worden vergoed. 

Na een paar weken werken zal er een Barista cursus aangeboden worden.

Lijkt het je leuk of heb je vragen? Zo ja, dan mag je contact met ons opnemen.

boutique@promopolitan.nl

Translate »