Voor na de Coronacrisis is onze opdrachtgever, die zich bevind in de al eeuwen bekende badplaats in Oostkapelle opzoek naar een medewerker fulltime bediening. Het strandpaviljoen beschikt over een restaurant, twee terrassen een een afhaalsnackbar. De keuken 365 dagen per jaar geopend.

Functie eisen

  • Je bent spontaan;
  • Je bent Sociaal en gastvrij;
  • Je beheert de Nederlandse taal;
  • Je kan onder drukke omstandigheden nog overzichtelijk te werk gaan;
  • Je vind het leuk om met mensen te werken;
  • Je bent flexibel qua werktijden.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris comfort horeca CAO;
  • Leuke sfeer en werken op een van de mooiste plekken van Zeeland;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij spontaan, sociaal, flexibel en lijkt het je leuk om te werken als bediening medewerker. Wilt je meer informatie over deze functie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord of kom gerust even langs.

solliciteer@promopolitan.nl

Translate ยป