Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Sales Engineer in Antwerpen.
Als Sales Engineer overleg en adviseer je de klanten om tot een rendabel en functioneel werkend project te komen, hierbij maak je gebruik van de kennis en kunde van de opdrachtgever. Hierdoor sta je mede aan de wieg van innovatieve en grensverleggende toepassingen en heb je een bepalende bijdrage voor het succes van onze klanten. Als commerciële speerpunt wordt je hierin ondersteund door een gans team van experten om tot de juiste oplossing te komen en deze ook te realiseren.

Functie eisen:

Ben jij net HBO afgestudeerd als Commercial Engineer of Proces Engineer dan is dit de perfecte startersfunctie voor jou. Als Junior ingenieur kijk je met een frisse blik op de proces industrie en houd je ervan om commercieel te denken. Je bent creatief, teamgericht, enthousiast, commercieel en bent altijd bereid om nieuwe dingen te leren. Daarnast heb je een open visie op nieuwe trends en toepassingen.

Arbeidsvoorwaarden:

Een mooi salaris aangevuld met vele bedrijfsvoordelen. Een gevarieerd takenpakket. Een aangename werkomgeving. Een zeer succesvolle internationale groep met de focus op dynamisme, klantgerichtheid en innovatie.

Interesse? Stuur per e-mail zo snel mogelijk je CV naar solliciteer@promopolitan.nl

Inschrijven
Translate »