Bedrijfsomschrijving:

Voor één van onze opdrachtgevers in Goes zijn wij op zoek naar postvoorbereiders. Jij zorgt ervoor dat alle post die er op de bus wordt gedaan gesorteerd wordt op de juiste postcodes en huisnummers. Vervolgens bundel je deze en stopt ze op volgorde in tassen voor de postbezorgers. Je werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag van +- 10:30 tot ongeveer 14:30 (dit is afhankelijk van hoeveel post er is binnengekomen. Bij dit bedrijf werk je met veel collega’s, maar altijd op gepaste afstand om de corona maatregelen in acht te houden.

Functie eisen:

  • Je pakt snel dingen op;
  • Je bent minimaal 4 tot 5 dagen per week beschikbaar;
  • Je weet van aanpakken;
  • Je werkt geordend en snel;
  • Je hebt een positieve houding;
  • Je kan goed in een team werken.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Een gevarieerd rooster, waarbij je eindtijden altijd verschillen;
  • Een hoger salaris dan gemiddeld voor jouw leeftijd;
  • Opgebouwd vakantiegeld krijg je uitbetaald aan het einde van je contract.

De opdrachtgever biedt jou een mooie werkplek dicht bij het station. Benieuwd wanneer je kan beginnen en hoeveel je zult gaan verdienen? Twijfel dan niet en stuur ons een bericht op info@promopolitan.nl of +31628336576

Inschrijven

Translate »