Ben jij sociaal en vindt jij het leuk om met mensen te werken die soms afkomstig zijn van de andere kant van de wereld? Lees dan verder…

Een prachtig strandhotel in Vlissingen is per direct op zoek naar een assistent restaurant manager. Het hotel beschikt over 116 hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast bieden zij 9 multifunctionele vergaderzalen aan, ideaal voor bedrijfsvergaderingen of bedrijfsuitjes.

Waar u zich vooral mee bezich zult houden is het managen van het restaurant. In het restaurant wordt ‘s ochtends vanaf 07:00 uur het ontbijt geserveerd. Vervolgens kan er ‘s middags geluncht en geborreld worden. Waarna er ‘s avonds kan worden genoten van een heerlijk à la carte diner of een 3 gangen menu. In het restaurant werken ze met verse producten en Zeeuwse specialiteiten. Hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel. Zo wordt er zoveel mogelijk met lokale leveranciers en biologische kwaliteitsproducten gewerkt. Naast het prachtige moderne binnen restaurant met bar beschikt het hotel ook over een sfeervolle tuin waar u als de zon schijnt heerlijk buiten kunt eten.

Naast het leiding geven in het restaurant ben jij verantwoordelijk voor het maken van de roosters. Daarnaast onderhoud je het contact met de leveranciers en houdt intake gesprekken met nieuwe medewerkres.

Functie eisen:

  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten;
  • Je bent sociaal;
  • Je hebt een ‘hands on’ mentaliteit;
  • Je hebt ervaring in een management functie;
  • Je hebt ervaring van de horeca/hotel branche.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Een gevarieerd rooster;
  • Een marktconform salaris;
  • Leuke sfeer en werken op een van de mooiste plekken van Zeeland;

Zie jij jezelf al voor deze opdrachtgever werken? Twijfel dan niet en mail naar solliciteer@promopolitan.nl of stuur een appje naar 06-28336576.

Translate »