Voor één van onze opdrachtgevers in Domburg zijn wij opzoek naar een enthousiaste medewerker receptie!

Functieomschrijving: Als medewerker hotelreceptie ben jij het gezicht van het hotel! Jij bent namelijk één van de eerste personen waar een hotelgast mee in contact komt. Jij zorgt ervoor dat gasten worden ingecheckt of uitgecheckt, hun kamersleutels krijgen en zorgt ervoor dat zij te weten komen hoe ze bij hun kamer komen. Je geeft informatie over het ontbijt, andere faciliteiten van het hotel en eventueel ook tips en informatie over leuke activiteiten die een gasten tijdens hen verblijf kunnen doen.

Je zal komen te werken in een gezellig team met leuke collega’s die altijd klaar staan om elkaar te helpen! Je werkdag zal beginnen rond 7:00 of 8:00 uur in de ochtend en zal eindigen om 14:00 ’s Middags. Met uitzondering zal je op sommige dagen werken tot 16:00 of 17:00. Verder zal je 2 dagen doordeweeks vrij zijn, dit gaat in overleg met het andere personeel.

Wat verwachten wij van jou:

Lijkt het je leuk of heb je vragen? Zo ja, dan mag je contact met ons opnemen.
U kunt ons het best bereiken op: info@Promopolitan of +31628336576

Translate »