Voor een van onze opdrachtgevers in Domburg zijn wij opzoek naar een enthousiaste ontbijt medewerker voor 30 uur in de week!

Functieomschrijving: Je werkzaamheden zijn het klaarzetten en het serveren van het ontbijt voor onze hotelgasten. Je houdt het ontbijtbuffet op orde, zorgt voor het aanvullen van producten. Daarnaast zorg je voor het afruimen van de tafels en het schoonhouden van de ontbijtruimte en keuken. Je zorgt ervoor dat de gasten in een prettige sfeer hun dag beginnen.

Je zal komen te werken in een gezellig team met leuke collega’s die altijd klaar staan om elkaar te helpen! Je werkdag zal beginnen rond 7:00 of 8:00 uur in de ochtend en zal eindigen om 14:00 ’s Middags. Verder zal je 2 dagen doordeweeks vrij zijn, dit gaat in overleg met het andere personeel.

Wat verwachten wij van jou:

  • Je bent gastvrij;
  • Je ziet er representatief uit;
  • Je hebt een service gerichte houding;
  • Je beheerst goed over de Nederlandse Taal;
  • Je kunt problemen snel oplossen;
  • Je bent bereid om avonden en weekenden te werken;
  • Je hebt goede communicatievaardigheden.

Lijkt het je leuk of heb je vragen? Zo ja, dan mag je contact met ons opnemen.
U kunt ons het best bereiken op: info@Promopolitan of +31628336576

Translate »