Wij zijn Promopolitan. Het uitzendbureau in Zeeland dat jou helpt aan een leuke horecabaan! Via ons kan jij op verschillende, of juist op een vaste werk aan de slag in de horeca! Wij hebben verschillende opdrachtgevers aan de Zeeuwse kust. Zo kan jij gaan werken op één van de mooiste strandtenten van Zeeland of juist in een restaurant.

Denk jij nu, Hey! Deze baan is nu echt iets voor mij, maar ik heb geen idee hoe ik op al die locaties moet komen… Geen probleem! Vaak zul je samenwerken met andere Promopolitan collega’s en ga je er dus samen heen. Wij zorgen ervoor dat indien nodig is, auto’s en chauffeurs beschikbaar staan om jullie veilig en op tijd op locatie te brengen!

Heb jij nog geen ervaring in de horeca? Ook dit is geen enkel probleem. Wij helpen jouw doormiddel van een gratis hospitality course.

Jouw werktijden: Deze zullen per opdrachtgever verschillen. Wil jij veel werken, dan zou je de shifts van 12:00 tot +- 20:30 kunnen werken. Het avondeten wordt hierbij verzorgt door de opdrachtgever. Maar je zou ook van 17:00 tot sluit kunnen werken!

Voordelen van werken bij Promopolitan:

  • Onze lonen liggen boven het gemiddeld uurloon;
  • In de bediening krijg je een goede extra fooi;
  • Je kan zelf bepalen wanneer en waar je wilt werken;
  • Je kan ervoor kiezen om samen met je vrienden te werken.


Lijkt het je leuk of heb je vragen? Zo ja, dan mag je contact met ons opnemen.
U kunt ons het best bereiken op: info@Promopolitan of +31628336576

Translate »