Ben jij chauffeur in hart en nieren? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! Dit professionele en enthousiaste team zorgt er al jaren voor dat het transport vlekkeloos verloopt.

Functie eisen:

  • Je bent stressbestendig;
  • Je beschikt over rijbewijs BE;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent goed in zelfstandig werken;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je beheerst de Engelse en/of Nederlandse taal;
  • Je hebt een verzorgd voorkomen.

Door weer en wind op pad gaan is voor jou geen enkel probleem. Als je bij ons aan de slag gaat is het belangrijk dat je flexibel bent. Als chauffeur rijd je overdag of ‘s nachts. Natuurlijk stellen wij ons ook flexibel op, je kunt namelijk zowel parttime als fulltime bij ons aan de slag. Het allerbelangrijkste is de tevredenheid van onze klanten. De artikelen moeten snel en netjes afgeleverd worden op het juiste adres. Daarom is het belangrijk dat jij als chauffeur accuraat te werk gaat. Ben jij degene die wij zoeken?

Lijkt het je leuk of heb je vragen? Zo ja, dan mag je contact met ons opnemen.
U kunt ons het best bereiken op: info@Promopolitan of +31628336576

Translate »