Voor één van onze opdrachtgever in Domburg zijn wij vanaf 1 December op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker om hen team te komen versterken. Ze zijn op zoek naar iemand die klantvriendelijk is, goed kan samenwerken en flexibel is met werktijden. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten, het verwerken van betalingen en het bijhouden van de winkelvoorraad. Heb jij interesse? Lees dan snel even verder

Werkzaamheden:

  • Adviseren van klanten over de producten
  • Afhandelen van betalingen en verwerken van transacties
  • Bijhouden van de winkelvoorraad en zorgen voor een nette en georganiseerde winkel
  • Samenwerken met collega’s om de beste winkelervaring voor onze klanten te bieden

Functie-eisen:

  • Je bent klantvriendelijk en servicegericht;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt een flexibele werkhouding en bereidheid om in het weekend te werken;
  • Ervaring in de verkoop is een pré

Werkdagen en -tijden:

Als verkoopmedewerker bij deze kledingwinkel werk je van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur ‘s ochtends tot 17:00 uur ’s middags en in het weekend werk je op zaterdag en zondag van 11:00 uur ‘s ochtends tot 18:00 uur ‘s avonds. Natuurlijk heb je ook twee dagen vrij.  Het kan zijn dat je tijdens drukke periodes of bij afwezigheid van collega’s soms gevraagd wordt om extra uren te werken.

In deze functie werk je dus afwisselend in het weekend en doordeweeks, waardoor het belangrijk is dat je flexibel bent en bereid bent om op deze tijden te werken. Dit betekent echter ook dat je doordeweeks een vrije avond hebt en dat je in het weekend kunt werken, wanneer veel mensen juist vrij zijn.

Lijkt het je leuk of heb je vragen? Zo ja, dan mag je contact met ons opnemen.
U kunt ons het best bereiken op: info@Promopolitan of +31628336576

Translate »