Een bijbaan zoeken is een slimme optie als je studeert en een parttimebaan zoekt in Vlissingen of elders in Zeeland. Zo komen er toch wat inkomsten binnen die je naar je eigen inzicht uitgeeft. Met een leuke bijbaan in Vlissingen, of ergens anders in Zeeland, kun je cashen en het staat ook nog eens goed op je cv. Een bijbaan vind je door je in te schrijven bij ons uitzendbureau. Promopolitan brengt werkgevers en mensen op zoek naar een bijbaantje met elkaar in contact. Wij bieden je uitstekende voorwaarden en een salaris dat in veel gevallen hoger ligt dan het gangbare loon in bijvoorbeeld de horeca.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Een bijbaan zoeken in de omgeving van Vlissingen of in een andere regio in Zeeland

Er zijn talloze mogelijkheden voor een bijbaan in Vlissingen. Wij bieden je een divers aanbod aan werkgevers aan, dus het zal je zeker lukken om een bijbaan in Zeeland te vinden. Ga bijvoorbeeld in de horeca aan de slag of meld je aan bij onze housekeeping-functies. Maak je graag indruk op een evenement of congres? Onderzoek dan de mogelijkheden om als hostess aan de slag te gaan. Een bijbaan vinden in Vlissingen is dus zo moeilijk niet, want bij Promopolitan helpen we jou graag op weg.

Schrijf je in

Waarom je bijbaan zoeken bij ons uitzendbureau?

Een bijbaan zoeken in Zeeland doe je via Promopolitan in Vlissingen. Wij bieden jou een betrokken en persoonlijke aanpak en uiteraard ook een fijn salaris. Wij vinden het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt. Daarom helpen we jou daar graag een handje bij. Maak je over de logistiek geen zorgen, want ook dat nemen we jou uit handen. Wacht daarom niet langer en kies ervoor om je bijbaan te zoeken via ons uitzendbureau. Schrijf je direct in en ga binnenkort aan de slag bij je nieuwe werkgever. Stuur een e-mail naar info@promopolitan.nl, vul het contactformulier in of bel 0118-414026 wanneer je vragen hebt.

Translate »