Een bijbaan zoeken is een slimme optie als je studeert en een parttimebaan zoekt in Zeeland. Zo komen er toch wat centjes binnen die je naar je eigen inzicht uitgeeft. Met een leuke bijbaan in Vlissingen kun je cashen en het staat ook nog eens goed op je cv. Een bijbaantje vinden, doe je door je in te schrijven bij ons uitzendbureau. Promopolitan brengt werkgevers en mensen op zoek naar een bijbaantje met elkaar in contact. Wij bieden je uitstekende voorwaarden en een salaris dat in veel gevallen hoger ligt dan het gangbare loon in bijvoorbeeld de horeca.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Bijbaan zoeken in de buurt van Vlissingen

Er zijn talloze mogelijkheden voor een bijbaan in Vlissingen. Wij bieden je een divers aanbod aan van werkgevers aan, dus lukt het je zeker een bijbaantje te vinden. Ga bijvoorbeeld in de horeca aan de slag of meld je aan bij onze housekeepingfuncties. Maak je graag indruk op een evenement of congres? Onderzoek dan de mogelijkheden om als hostess aan de slag te gaan. Een bijbaantje zoeken en vinden in Vlissingen is dus zo moeilijk niet, want bij Promopolitan helpen we jou graag op weg.

Schrijf je in

Waarom je bijbaantje vinden bij Promopolitan?

Een bijbaan zoeken doe je via Promopolitan in Zeeland. Wij bieden jou een betrokken en persoonlijke aanpak en uiteraard ook een leuk salaris. Bij Promopolitan vinden we het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt. Daarom helpen we jou daar graag een handje bij. Maak je over de logistiek geen zorgen, want ook dat nemen we jou uit handen. Wacht daarom niet langer, maar kies ervoor om je bijbaan te zoeken via ons uitzendbureau. Bel of mail om je direct in te schrijven en ga binnenkort aan de slag bij je nieuwe werkgever. Stuur je mail naar info@promopolitan.nl of bel 0118-414026.

Translate »