Wil je graag als corona toezichthouder in Zeeland aan het werk en wat extra bijverdienen in de vrije tijd die je nu hebt? Promopolitan is hét uitzendbureau in de provincie Zeeland die jou naar een leuke baan helpt! In deze tijd, waarin corona op openbare plekken veel beperkingen vormt, is het werk van een toezichthouder in Zeeland erg waardevol. Denk bijvoorbeeld aan de vele recreatiegelegenheden die de provincie heeft. Als uitzendbureau uit Vlissingen speciaal voor jongeren en studenten, bieden wij jou een verantwoordelijke en uitdagende functie aan op verschillende plekken!

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Wat doe je als corona toezichthouder op locatie in Zeeland?

Ben je erg goed in controle en een oogje in het zeil houden? Durf je mensen op een vriendelijke manier aan te spreken op hun gedrag? Dit zijn kwaliteiten die je goed kunt inzetten als corona toezichthouder in Zeeland. Je bent hierbij namelijk verantwoordelijk voor het handhaven van de coronamaatregelen. Denk hierbij aan mensen vragen om afstand te houden, het maximumaantal bezoekers in de gaten houden, mensen verzoeken om hun handen te reinigen en andere zaken rondom coronahandhaving. Ontdek nu waar dit soort personeel wordt gezocht en waar jij aan de slag kunt!

Schrijf je in

Informeer naar de beschikbare vacatures

Schrijf je in bij uitzendbureau Promopolitan in Vlissingen en wij helpen je graag aan een baan die bij je past. Of je nu graag als toezichthouder of serveerder/serveerster in de horeca aan de slag wilt of ander jongerenwerk wilt gaan doen: wij bieden altijd een uitgebreid vacatureaanbod aan. Vraag naar meer informatie via het telefoonnummer 0118-414026, per e-mail via info@promopolitan.nl of via het contactformulier.

Translate »