Wil je aan de slag als medewerker in de horeca en zoek je hiervoor een horeca uitzendbureau in Zeeland? Promopolitan is hét uitzendbureau voor horeca medewerkers van Vlissingen en omstreken. Via ons vind je ongetwijfeld een leuke en uitdagende parttime of fulltime baan in de horeca. Heb je online naar horeca personeel gezocht, maar is het je nog niet gelukt om een nieuwe horecabaan te vinden? Ontdek de mogelijkheden en voordelen door je online in te schrijven bij ons horeca uitzendbureau.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Personeel gezocht via horeca uitzendbureau Promopolitan

Binnen de horeca is men structureel op zoek naar hardwerkend horeca fulltime of parttime personeel. Er wordt altijd horeca personeel gezocht, bijvoorbeeld voor de bediening, de bar of de keuken. Uiteraard moet je je ergens helemaal op je plek voelen, dus matchen we jou graag aan een fijne werkgever. Bovendien is het een prettige bijkomstigheid dat het loon via ons uitzendbureau hoger ligt dan het loon dat is terug te vinden in de horeca-cao. Geef aan wanneer je graag werkt, informeer ons over je beschikbaarheid en beslis zelf wanneer je een klus in de horeca aanneemt.

Schrijf je in

Word medewerker in de horeca via Promopolitan

Je inschrijven en aan de slag gaan als medewerker in de horeca via ons horeca uitzendbureau in Zeeland levert je altijd voordelen op. Promopolitan kenmerkt zich namelijk door een persoonlijke en betrokken aanpak. Veel van onze communicatie vindt plaats via WhatsApp. Daarnaast verzorgen wij ook het vervoer naar je werkgever en hoef je je over de logistiek geen zorgen te maken. We bieden niet alleen divers werk, we investeren ook in allerlei trainingen. Dit maakt jou nog beter in het werk dat je doet. Schrijf je direct in als werkzoekende of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Stuur een mail naar info@promopolitan.nl of bel 0118-414026.

Translate »