Zoek je een enerverende baan in Zeeland en ben je gek op hostessenwerk? Promopolitan is een allround uitzendbureau in Zeeland en biedt onder meer de mogelijkheid van hostessenwerk. In je werkzaamheden als hostess fungeer je als gastvrouw voor een bepaalde opdrachtgever en zorg je ervoor dat gasten zich helemaal op hun gemak voelen. Een baan als hostess vind je natuurlijk via ons uitzendbureau. Dit levert je direct een aantal interessante voordelen op.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Hostessenwerk in Zeeland

Ben je het zoeken beu en vind je een baan als hostess het liefst via een professional? Dan is het zeker interessant om je in te schrijven bij Promopolitan. Wij hebben voor jou ongetwijfeld leuke opdrachtgevers in ons netwerk waardoor je snel als hostess aan de slag kan op Walcheren. Bij Promopolitan bieden we jou een aantrekkelijk salaris en we doen er alles aan om jou het beste in je werk te laten worden. Volg bijvoorbeeld trainingen en cursussen op onze kosten. Maak je over het vervoer geen zorgen, want dit nemen wij voor onze rekening.

Schrijf je in

Hierom schrijf jij je in als werkzoekende bij Promopolitan

Ben je op zoek naar leuk hostessenwerk in Zeeland en omgeving? Schrijf je dan in bij ons uitzendbureau en maak kennis met onze voordelen. Wij zijn flexibel en jij bepaalt wanneer je werkt. Geef daarom je beschikbaarheid aan ons door, dan roosteren wij je in op de tijdstippen waarop jij kan werken. Naast een diversiteit aan werk profiteer je bij ons van een betrokken en persoonlijke sfeer. Wij vinden het uiterst belangrijk dat je het op je werkplek naar je zin hebt. Heeft dit jouw interesse gewekt? Schrijf je dan vandaag nog in voor hostessenwerk en ga binnenkort aan de slag voor een van onze opdrachtgevers. Heb je nog vragen? Bel dan naar 0118-414026, stuur een e-mail naar info@promopolitan.nl of surf naar de contactpagina.

Translate »