Ben je op zoek naar geschikt jongerenwerk in de provincie Zeeland? Promopolitan, gevestigd in Vlissingen, is hét uitzendbureau voor jongeren en studenten bij uitstek. We verzamelen voortdurend nieuwe en interessante vacatures voor jongerenwerk in Zeeland, altijd met de beste arbeidsvoorwaarden. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan eens ons vacatureaanbod online of vraag naar de mogelijkheden bij onze medewerkers!

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Vacatures voor jongerenwerk in Zeeland met goede arbeidsvoorwaarden

Wanneer je als jongere of student gaat werken naast je studie of school of om de tijd in de zomervakantie te vullen, is het natuurlijk fijn dat je te maken hebt met goede arbeidsvoorwaarden. Promopolitan in Vlissingen, Zeeland, garandeert het leukste jongerenwerk door samenwerking met verschillende partners in de regio, bijvoorbeeld met verschillende Zeeuwse ondernemers. Met name in de horecabranche vinden veel jongeren een baan via ons uitzendbureau, maar uiteraard bieden we jou nog veel meer mogelijkheden. Naast een leuke werkplek, profiteer je bij ons van fijne salarissen, een logistiek die voor jou in orde wordt gemaakt en veel vrijheid op het gebied van inroosteren. Wij houden graag rekening met jou!

Schrijf je in

Ontdek wat er mogelijk is voor jou om bij te verdienen

Heb je vragen of wil je de opties met ons bespreken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via het telefoonnummer 0118-414026, per e-mail via info@promopolitan.nl of via het contactformulier. Wij helpen je graag met het vinden van jongerenwerk in Zeeland dat perfect voor jou geschikt is.

Translate »