Payrolling is een uitstekend systeem voor ondernemers in de horeca in Zeeland die personeel willen aannemen. In deze branche werken veel studenten die graag willen bijverdienen naast hun studie. Door bijvoorbeeld een snelle doorstroom van werknemers en verschillende aantallen werkuren lopen horecaondernemers al snel tegen een hoop salarisadministratie aan. Dankzij payrolling creëer je meer efficiëntie binnen jouw onderneming in de horeca in Zeeland. Uitzendbureau Promopolitan uit Vlissingen biedt deze dienstverlening aan jouw bedrijf aan.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Payrolling is een ideale oplossing voor je bedrijf in de horeca

Ons uitzendbureau werkt niet alleen samen met werkgevers in Zeeland, bijvoorbeeld in de horeca, om jongeren een leuke bijbaan of startersfunctie te laten vinden; ook bieden wij payrolling aan. Hierbij besteed je de taken rondom het werkgeverschap uit aan ons, terwijl jij uiteraard de controle houdt over alle aspecten hieromheen. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor de salarisadministratie, maar bepaal je natuurlijk wel wie er bij jou komt werken en voor welk uurloon. Niet alleen is payrolling een groot voordeel voor bedrijven in de horeca in Zeeland, maar ook voor de werknemers die hier werken. Er ontstaat namelijk duidelijkheid over de uitbetaling van salaris en er is altijd sprake van gelijkwaardigheid onder de werknemers. Wanneer je voor onze payrollingservices kiest, ontvang je een all-in-tarief en heb je dus niet te maken met kosten achteraf.

Schrijf je in

Bespreek de mogelijkheden van onze dienstverlening

Ontdek de voordelen van payrolling bij Promopolitan uit Zeeland en laat ons jou helpen om de administratie binnen je bedrijf in de horeca te verlichten. Neem contact op met ons uitzendbureau uit Vlissingen en bespreek de mogelijkheden. Bel naar 0118-414026 of stuur een e-mail naar info@promopolitan.nl.

Translate »