Woon je in Zeeland, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en zoek je een uitzendbureau in de omgeving van Middelburg dat jou hierbij helpt? Promopolitan is hét uitzendbureau in de provincie Zeeland waar jij ongetwijfeld je droombaan vindt. Wij zijn een allround uitzendbureau en zorgen voor een perfecte match tussen werkgever en werknemer. Ben je niet tevreden met je huidige job of zoek je wat uren in de week om in de horeca aan de slag te gaan? Voor zowel een fulltime- als een parttimebaan doe je een beroep op ons uitzendbureau in Vlissingen, nabij Middelburg.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Vind een baan die je echt leuk vindt via ons uitzendbureau nabij Middelburg

Op je werk zit je graag lekker in je vel. Je doet graag wat je leuk vindt en je wilt er natuurlijk ook iets leuks aan verdienen. De salarissen van bijvoorbeeld horecafuncties van ons uitzendbureau in de buurt van Middelburg liggen hoger dan in de reguliere horeca-cao. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om aan de slag te gaan. Word bijvoorbeeld housekeeper of ga aan de slag met het promoten van producten of diensten voor diverse bedrijven.

Schrijf je in

Waarom je je inschrijft bij ons uitzendbureau

Het is om meerdere redenen interessant een keuze te maken voor uitzendbureau Promopolitan voor het vinden van werk in Middelburg en omstreken. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je vervoer, want ook de logistiek is bij ons uitstekend geregeld. Wij zijn een betrokken uitzendbureau in Vlissingen en dit zie je terug in de manier waarop wij contact met je opnemen. Verder bieden we allerlei cursussen aan waardoor jij jezelf kan ontwikkelen tot een topwerknemer. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld en sta je te popelen om aan de slag te gaan? Stuur een bericht naar info@promopolitan.nl of via het contactformulier, bel 0118-414026 of schrijf je meteen online in bij ons uitzendbureau nabij Middelburg.

Translate »