Ben je online op zoek naar vacatures in de horeca in Zeeland, bijvoorbeeld een vacature voor bediening? Dankzij Promopolitan in Zeeland, met een uitgebreid aanbod aan vacatures, wordt werken in de horeca pas echt leuk. Via ons lukt het jou zeker om in de horeca te starten met een functie die bij je past. Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden binnen de horecabranche, dus heeft het zeker zin om je in te schrijven. Bovendien bieden we jou bij Promopolitan diverse voordelen, die werken in de horeca in Zeeland alleen nog maar leuker maken.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Vind via ons uitzendbureau vele vacatures in de horeca in Zeeland en start snel met werken

In het hoogseizoen zijn er talloze vacatures in de horeca, bijvoorbeeld een vacature voor bediening of afwasser in Zeeland. In het voorjaar en in de zomer zijn er volop mensen in strandtenten en andere horecagelegenheden. Voor jou als student biedt dit geweldige mogelijkheden om wat bij te verdienen. De salarissen via ons uitzendbureau uit Zeeland liggen relatief hoger dan wanneer je via een concurrent aan de slag gaat, wat geldt bij zowel een vacature voor bediening als andere functies in de horeca. Bovendien bepaal je zelf wanneer je werkt. Wij houden bij het inroosteren rekening met jouw wensen. Bij Promopolitan vinden we het belangrijk dat jij je werk leuk vindt, dus zoeken we altijd een passende opdrachtgever.

Schrijf je in

Waarom bij ons reageren op een vacature voor bediening of andere horecafuncties in Zeeland?

De nieuwste en leukste vacatures in de horeca vind je dus via ons allround uitzendbureau in Zeeland, waar we werken in de horeca altijd leuk maken. Heb je nog geen baan gevonden, maar wil je wel graag werken? Schrijf je dan vandaag nog digitaal in en maak direct kennis met al onze voordelen. Profiteer niet alleen van een prima salaris, maar ook van een betrokken en persoonlijk uitzendbureau uit Vlissingen. Wij horen graag van jou waarmee we je kunnen helpen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Promopolitan investeert in cursussen en trainingen en dit staat altijd goed op je cv. Dus schrijf je direct in of neem indien je nog vragen hebt contact met ons op. Bel ons op 0118-414026, stuur een e-mail naar info@promopolitan.nl of vul het contactformulier in.

Translate »