Ben je op zoek naar vacatures op Walcheren, in de provincie Zeeland, omdat je uitkijkt naar een parttime- of fulltimebaan? Bij Promopolitan weten we daar wel raad mee,. Wij bieden jou de keuze uit een divers aanbod aan werkgevers. Wat voor achtergrond of studie je ook hebt, wij zijn een allround uitzendbureau en helpen jou graag aan een topbaan in een branche die jij leuk vindt. Bekijk daarom snel de vacatures op onze site en schrijf je in, zodat we jou kunnen koppelen aan een leuke opdrachtgever.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Kijk eens naar onze vacatures op Walcheren

Lukt het je maar niet om je droombaan te vinden en stel je het op prijs als er een expert met je meekijkt? Promopolitan is hét adres voor vacatures op Walcheren en begeleidt mensen in hun zoektocht naar een leuke job. Ga bijvoorbeeld in de horeca aan de slag of start als studentchauffeur. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden voor allerlei promotiewerkzaamheden, ideaal als studentenbijbaan. Wij bieden je een uitstekend salaris en investeren in jou door allerlei cursussen en trainingen aan te bieden.

Schrijf je in

Hierom schrijf je je in bij Promopolitan

Het loont altijd om jezelf in te schrijven bij ons uitzendbureau op Walcheren. Wij zijn namelijk een betrokken partij en denken in alles graag met je mee. Zo houden we onder meer rekening met je beschikbaarheid en nemen we ook het logistieke gedeelte voor onze rekening. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij het op je werk naar je zin hebt. Is dit niet het geval? Dan gaan onze mensen op zoek naar een nieuwe werkplek. Voor de leukste vacatures op Walcheren zit je bij Promopolitan in Zeeland dus helemaal goed. Schrijf je vandaag nog in via de site of neem telefonisch contact op als je vragen hebt over onze dienstverlening. Bel naar 0118-414026 of stuur een e-mail naar info@promopolitan.nl.

Translate »