Heeft u interesse in payroll, en zoekt u een bedrijf dat hierin specialist is in Zeeland? Promopolitan uit Vlissingen is hét uitzendbureau met de beste payroll services. Bij payrolling nemen wij uw personeel op papier in dienst en worden hiermee juridisch werkgever. Sinds 1 januari 2020 verandert er veel op het gebied van payrolling. Dit stond voorheen gelijk aan uitzenden en als opdrachtgever was u alleen verantwoordelijk voor de werving en selectie van uw medewerkers. Door de invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) komt er een verschil tussen uitzenden en payrolling. De payrollwerknemers krijgen een betere rechtspositie en arbeidsvoorwaarden en oproepkrachten krijgen meer zekerheid op werk en inkomen.

Wilt u meer informatie over Promopolitan payrolling, neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord of kom gerust even langs.

Neem contact met ons op

Wat doet een payrolling bedrijf of organisatie precies?

Payroll betekent het uitbesteden van de taken rondom het werkgeverschap aan een ander bedrijf. Op de werkvloer blijft de eigenaar van het bedrijf uiteraard de leidinggevende. Het juridisch werknemerschap wordt echter overgedragen aan het payrolling bedrijf. Hierbij nemen wij volgende taken over:

 • Verzorgen arbeidsovereenkomst;
 • Loondoorbetaling;
 • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid;
 • Jaaropgaven;
 • Ontslagprocedures;
 • Salarisadministratie;
 • Verwerking CAO- en wetswijzigingen.

U blijft wel zelf verantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe werknemers. Ook bepaalt u zelf de hoogte van het salaris en voert u de functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Wat zijn de voordelen van payroll services voor inleners?

De voordelen van payrolling voor uw bedrijf zijn:

 • U ontvangt een all-in tarief en geen kosten achteraf. Hierdoor heeft u een zeer nauwkeurige inzage in uw totale salaris- en personeelskosten.
 • Facturen en/of aangiften van instanties zoals het UWV, de Belastingdienst, diverse pensioen- en aanverwante verzekeringen, de Arbodienst, de verzuimverzekering en accountants (met betrekking tot salaris- en personeelsadministratie) ontvangt u niet meer.
 • Uw financiële administratie wordt hierdoor beperkter en veel inzichtelijker, waarmee u direct een aanzienlijke kostenbesparing kunt realiseren.
 • Voor uw medewerkers verandert er feitelijk niet veel, behalve dat zij kunnen terugvallen op een professionele dienstverlener op het gebied van payroll, personeel en organisatie.

Schakel ons in als payroll specialist

Een samenwerking met een payrolling bedrijf is dus zeker de moeite waard: u bespaart een hoop tijd en tegelijkertijd behoudt u de controle over uw werkprocessen. Wanneer u als bedrijf, organisatie of opdrachtgever gebruikmaakt van de payroll services van ons uitzendbureau, ontvangt u een all-in-tarief en dus geen kosten achteraf. Ontdek alle voordelen van payrolling en contacteer ons om de samenwerking te starten!