Al 10 jaar is Promopolitan actief binnen de Horecabranche in Zeeland. Met vele partners, werknemers en brede aanbod qua werk is Promopolitan een toonaangevend allround uitzendbureau in Vlissingen.

Start

Tijdens hun studie op de Hogeschool Zeeland zijn Job Geijsen en Gijs-Bert van Empel op het idee gekomen om een uitzendbureau te starten.

In de Randstad werd al veel gewerkt met uitzendkrachten, hostessen en promotie acties. Samen zijn ze gaan vergelijken hoe dit werkte in de Zeeuwse regio, en kwamen tot de conclusie dat het Zeeuwse nog niet zo ver was als in de Randstad. Dit bood opties tot het starten van een jongerenuitzendbureau en payrolling bedrijf: Promopolitan is van start! (26 februari 2010)

Na een flinke doorgroei zijn ze begonnen met het opzetten van hostess diensten, promotieteams en privéchauffeurs, iets wat in de Randstad al breed werd aangeboden. Promopolitan groeide in de beginjaren hard door, omdat ze tot de conclusie kwamen dat er toch wel veel vraag was naar uitzendkrachten. Job en Gijs-Bert gaan steeds meer uren en tijd in hun goedlopende bedrijf steken.

De eerste 4 jaar heeft Promopolitan zich ontwikkeld vanuit de huiskamer van de mannen, maar ondertussen zit Promopolitan sinds 2014 in een monumentaal historisch pand midden in het centrum van Vlissingen. Vanuit dit pand heeft Promopolitan zich flink kunnen uitbreiden en leveren ze op dit moment ook administratief en horecapersoneel.

In samenwerking met vele Zeeuwse ondernemers werkt het personeel op meer dan 100 verschillende locaties, van Film By the Sea in Vlissingen tot de strandpaviljoens aan de mooie Zeeuwse kust.
Samen met Goodmoovs zijn ook wij bezig om onze CO2-uitstoot te verminderen. De medewerkers kunnen een elektrische auto tot hun beschikking krijgen om zich zo naar de plaats van bestemming te transporteren. Hiermee dragen ook wij ons steentje bij aan de Zeeuwse energietransitie.

Promopolitan is op dit moment het grootste ‘’jongeren’’ uitzendbureau van Vlissingen; met meer dan 250 Nederlandse, maar ook een groot aantal internationale studenten. De flexibiliteit, de leuke werkplekken en het goede salaris kenmerken Promopolitan.

Kom jij ook voor ons werken?

Schrijf je snel in en kom op gesprek! Ook voor jou kunnen wij een superleuke bijbaan vinden die gemakkelijk te combineren is met je studie!

Contact