Promopolitan biedt iedereen de perfecte bijbaan. Jij kan werken waar, wanneer en met wie je wilt! 

Via Promopolitan kom jij te werken op veel verschillende werkplekken. De ene keer werk je bij een chic diner en de andere keer sta jij swingend biertjes te tappen op een groot festival. Dit maakt het werk uitdagend, maar vooral ook heel erg leuk!

In Walcheren zijn wij het uitzendbureau met de meeste contacten met veel verschillende lokale ondernemers! Van restaurants tot Beach clubs en van het opmaken van kamers in hotels tot het werken op leuke festival; wij hebben alles in de aanbieding.

Wij bieden diverse leuke bijbaantjes:
Onder andere: bediening, chauffeursdiensten, barmedewerker op festivals, housekeeping, afwas, keukenhulp, promotiewerkzaamheden of werken als host(ess).

Natuurlijk proberen we ook rust te creëren voor jou en de opdrachtgever. Daarom zullen we proberen het perfecte baantje voor jou te vinden en om jou zo op één plek in te kunnen zetten. Zo ben jij binnen de kortste keren onderdeel van het team!

Nog geen ervaring?
Geen probleem. Wij bieden je de handvaten en training die je nodig hebt om bijvoorbeeld een echt zelfverzekerde horecatijger te worden.

Daarnaast krijg jij als werknemer van Promopolitan ook de personeelspas. Met deze personeelspas kan jij gebruik maken van verschillende kortingsacties van lokale ondernemers in Vlissingen! Houd vooral onze Instagram pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van al onze acties!

Wil jij ook werken voor HET jongerenuitzendbureau van Zeeland? Schrijf je dan direct in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Voor meer informatie kan je ons Whatsappen op: 06-28336576 of bellen op 0118-414026
Als je ons via de mail wilt contacten kan dat op: info@promopolitan.nl