Stap voor stap naar 100% fossielvrije mobiliteit. Promopolitan wilt hier ook zijn steentje aan bijdragen daarom hebben wij sinds 2018 een samenwerking met Goodmoovs. GoodMoovs maakt elektrische (deel)voertuigen gemakkelijk, betrouwbaar en snel toegankelijk via de smartphone. Zij willen dat mensen daadwerkelijk elektrische deelmobiliteit gaan gebruiken en stimuleren gedragsverandering. Hiermee bieden zij een unieke oplossing voor complexe mobiliteitsvraagstukken. Belangrijk voor hun is dat we de energietransitie versnellen. Ook willen zij de CO2-uitstoot reduceren door de elektrische voertuigen op te laden met duurzaam opgewekte elektriciteit. Met gebruik van deze mobiele app hebben onze medewerkers de mogelijkheid om naar het werk te gaan met een elektrische auto’s. Met deze elektrische auto’s gaat Promopolitan haar CO2 footprint verlagen in Zeeland.

Translate »