Pizza service is een pizza zaak met verse pizza’s op Bellamypark 10
4381 CJ Vlissingen

Al bijna 30 jaar is rob de bekendste pizza-bakker van Vlissingen. Sinds het jaar 2000 is hij niet alleen pizzaiolo maar tevens de eigenaar van het markante pand aan het Bellamypark. Het markantste plein van de ‘Stad aan Zee’ heeft in de loop der jaren meerdere metamorfoses ondergaan ten gevolge van herstructurering. De recentste betrof het autovrij maken van de horecakant.

Pizza-service, die pionier was in lokale maaltijd-bezorg-service kent al sinds jaar en dag een trouwe clientèle die zelfs voorbij de landsgrens gaat. Regelmatig vinden toeristen hun weg terug naar de speciale pizza’s en pasta’s van rob

  • bij het tonen van je promopas 10% korting op pizza’s bij afhalen

https://pizza-service.nl/

Translate »