Wil jij graag aan het werk als zelfstandig werkende kok? Dan hebben wij van Promopolitan de beste baantjes voor jou! Aan de slag in Domburg, Veere, Middelburg, Vlissingen of ergens anders op Walcheren? Wij hebben het baantje voor jou!

Als zelfstandig werkende kok kan je goed zelfstandig te werk, maar kan je ook goed samenwerken met de rest van de keuken brigade. Je zet je kennis en creativiteit in bij het samenstellen van gerechten en menu’s, zowel á la carte als voor de invulling van bijeenkomsten en evenementen. Daarbij werk je zoveel als mogelijk met pure regionale producten. Kortom je doet er alles aan om onze gasten te verassen met mooie, heerlijke en eerlijke gerechten.

Functie-eisen:

Je hebt ervaring als zelfstandig werkende kok. Verantwoordelijkheid nemen en hardwerken is voor jou geen enkel probleem. Je kunt goed met mensen omgaan en bet een waardevolle toevoeging aan ons team! Daarnaast ben je fulltime en flexibel inzetbaar.

Wat bieden wij:

  • Een marktconform bruto maandsalaris afhankelijk van je werkervaring;
  • Een goede pensioensregeling;
  • Ruimte voor eigen ideeën en creativiteit;
  • Een afwisselende en uitdagende baan;
  • Een ontzettend leuk en dynamisch team.
  • Een inspirerende werklocatie.

Wat verwachten wij van jou:

  • Het voorbereiden en bereiden van gerechten;
  • Het bijdragen aan een positieve en fijne werksfeer;
  • Het vaststellen van recepten en menu’s;
  • Menusuggesties voor bijeenkomsten van grote groepen;

Lijkt het je leuk of heb je vragen? Zo ja, dan mag je contact met ons opnemen.
U kunt ons het best bereiken op: info@Promopolitan of +31628336576

Translate »