Wil je je salarisadministratie met een gerust hart uitbesteden aan een organisatie in Zeeland? Kies dan voor de payrolling services van Promopolitan in Vlissingen en geniet van een aanzienlijke tijdsbesparing. Deze dienstverlening is erop gericht om alles rondom personeels- en salarisadministratie uit handen te nemen, wat voor zowel werkgevers als werknemers in Zeeland veel voordelen heeft.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Waar je van profiteert wanneer je je salarisadministratie uitbesteedt aan ons uitzendbureau in Zeeland

Veel werkgevers maken gebruik van payrolling, vooral wanneer er veel jongeren werkzaam zijn die op korte termijn in dienst gaan. Veel doorstroming van bijvoorbeeld studenten of vakantiewerkers kost namelijk een hoop tijd aan administratie voor de werkgever. Bij payroll geef je het werkgeverschap uit handen, maar behoud je wel de controle over de personen die in jouw bedrijf werken. Dit betekent dat alle taken binnen de personeels- en salarisadministratie worden geregeld door Promopolitan in Zeeland. Hierbij betaal je een all-in-tarief. Met andere woorden: jouw loonkosten zijn altijd helder en er is nooit sprake van kosten achteraf. Voor de werknemer heeft dit als voordeel dat er geen fouten worden gemaakt en dat alle arbeidsvoorwaarden helder en gelijkwaardig zijn.

Schrijf je in

Vraag naar meer informatie

Wil je meer weten over payrolling en het uitbesteden van personeels- en salarisadministratie aan ons uitzendbureau in Vlissingen? Wij beantwoorden graag je vragen. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0118-414026, door een e-mail te sturen naar info@promopolitan.nl of via het contactformulier.

Translate »