Ben je regelmatig online op zoek naar een vacature voor een afwasser in Zeeland? Een leuke bijbaan in de horeca vind je zeker bij Promopolitan uit Vlissingen! Wij zijn een allround uitzendbureau en helpen starters op de arbeidsmarkt of studenten graag aan een baan waar ze plezier en voldoening uit halen. Wel of geen ervaring is voor ons niet belangrijk, want wij kijken vooral naar je motivatie. Of je nu een vacature voor een tijdelijke of voltijdsfunctie zoekt, er zijn volop mogelijkheden om als afwasser in Zeeland aan de slag te gaan.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Vind de juiste vacature als afwasser bij ons uitzendbureau in Zeeland

Reageren op een vacature voor afwasser via Promopolitan in Zeeland levert je altijd voordelen op. Zo ligt het loon vele malen hoger dan bij de concurrent of wat is beschreven in de horeca-cao. Bovendien zijn wij persoonlijk betrokken en uiterst flexibel. Jij beslist zelf wanneer je werkt en geeft je wensen en beschikbaarheid aan ons door. We communiceren veel via WhatsApp en zijn ook betrokken bij studentenverenigingen. Zit je ergens niet helemaal op je plek? Dan doen wij er alles aan om je over te plaatsen naar een andere opdrachtgever waar je het wel als afwasser naar je zin hebt. Wij bieden namelijk uiteenlopende mogelijkheden in de horecabranche.

Schrijf je in

Maak kennis met de voordelen van ons uitzendbureau

Je zoektocht naar een vacature als afwasser in Zeeland eindigt bij Promopolitan uit Vlissingen! Wij koppelen je namelijk graag aan de juiste werkgever in de horeca. Bovendien bieden we jou allerlei voordelen waar je optimaal van profiteert. Zo bieden we je gratis cursussen en trainingen aan, zodat jij je verder kunt ontwikkelen en te allen tijde scherp blijft. Naast een aantrekkelijk salaris verzorgen wij ook het vervoer naar je opdrachtgever en weer terug. Wacht daarom niet langer, maar schrijf je vandaag nog in bij ons uitzendbureau. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0118-414026, het contactformulier of per e-mail naar info@promopolitan.nl. Wij beantwoorden natuurlijk ook graag al je vragen.

Translate »