Ben jij spontaan, werk je graag met mensen samen en heb je affiniteit met de horecabranche? Dan is werken in de horeca echt iets voor jou! Iedere dag in de horeca is anders. Zo hebben wij diverse opdrachtgevers van strandtenten tot aan nette restaurant. Promopolitan, ons horeca-uitzendbureau uit Vlissingen, Zeeland is op zoek namens onze werkgevers naar medewerkers voor in de keuken, bediening of achter de bar. Tussen horecavacatures zit er ongetwijfeld iets voor jou.

Neem contact met ons op

Vind via ons uitzendbureau uiteenlopende vacatures in de horeca

Horecawerk is een erg ruim begrip. Tussen onze horecavacatures zitten erg uiteenlopende jobs, zowel in de keuken als in de zaal. Voorbeelden van werkzaamheden die jij zou kunnen verrichten in de keuken zijn:

Voorbeelden van werkzaamheden die jij zou kunnen verrichten in de bediening zijn:

  • Runner (dienbladen en borden wegbrengen);
  • Barwerkzaamheden.

De werkzaamheden zijn afhankelijk van je talenten en het ervaringsniveau waarover je beschikt. Overigens wordt er niet alleen restaurantpersoneel gezocht, maar is ook hotelwerk mogelijk.

Voordelen van werken in de horeca via ons uitzendbureau

De salarissen voor horecamedewerkers van ons uitzendbureau liggen relatief hoger dan wanneer je via een concurrent aan de slag gaat in de horeca. Dit geldt evengoed voor onze bijbanen in de horeca. Bovendien bepaal je zelf wanneer je werkt. Wij houden bij het inroosteren van onze horecamedewerkers rekening met jouw wensen. Bij Promopolitan vinden we het tevens belangrijk dat jij je werk leuk vindt, dus zoeken we voor jou altijd een passende opdrachtgever. Als grote speler in de regio weten wij steeds waar er personaal in de horeca wordt gezocht en maken wij er onze missie van om de perfecte match te vinden.

Word zelf medewerker in de horeca

De nieuwste en leukste vacatures in de horeca vind je via ons allround uitzendbureau, waar we werken in de horeca altijd leuk maken. Heb je nog geen horecawerk gevonden, maar wil je wel graag werken? Schrijf je dan vandaag nog in bij ons en maak direct kennis met alle voordelen. Profiteer niet alleen van een prima salaris, maar ook van een betrokken en persoonlijk horeca-uitzendbureau. Wij horen graag van jou waarmee we je kunnen helpen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Promopolitan investeert ook in cursussen en trainingen, die altijd goed op je cv staan.