Zoek je online regelmatig naar advertenties waarin een keukenhulp in Zeeland wordt gezocht? Wees niet moedeloos, want bij Promopolitan hebben we regelmatig leuke klussen voor in de horecakeuken. Voor ons is het niet relevant of je wel of geen horeca-ervaring hebt; wij helpen je graag aan een leuke en uitdagende baan in Vlissingen en omgeving. Promopolitan is een allround uitzendbureau en weet exact wat nodig is om jou aan een baan te helpen. Schrijf je daarom in en neem meteen een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Keukenhulp gezocht: vind jouw baantje via ons uitzendbureau in Zeeland

Het is altijd een plezier om via ons in de horeca aan de slag te gaan, bijvoorbeeld in de bediening of als afwasser. Bij onze opdrachtgevers in Zeeland wordt er altijd een keukenhulp gezocht die gemotiveerd is, wat voor hen meer prioriteit heeft dan ervaring. Bovendien bieden we een hoger salaris dan de concurrenten of volgens de horeca-cao. Geef je beschikbaarheid aan ons door, dan houden we daar bij het inroosteren rekening mee. Verder regelen wij ook het vervoer naar je werkgever. Dat is ideaal als je student bent, parttime werkt en nog niet beschikt over een auto. Bovendien heb je altijd de vrijheid om zelf te beslissen om een klus wel of niet aan te nemen.

Schrijf je in

Schrijf je direct in!

Heb je lang genoeg tevergeefs naar werk als keukenhulp gezocht en laat je je graag bijstaan door een professioneel uitzendbureau in Zeeland? Dan is Promopolitan de ideale bemiddelaar tussen jou en een opdrachtgever in de horeca. Dankzij onze betrokkenheid vind je ongetwijfeld een werkplek waar je het volop naar je zin hebt. Bovendien bieden we allerlei cursussen en trainingen aan, zodat je in de horeca door kunt groeien. Schrijf je daarom direct in, of neem bij vragen contact met ons op. Bel hiervoor naar 0118-414026, stuur een e-mail naar info@promopolitan.nl of vul het contactformulier in.

Translate »