Wanneer je bedieningswerk wilt gaan doen bij een leuke horecagelegenheid in Zeeland, helpen we je bij Promopolitan graag verder! Ons uitzendbureau in Vlissingen helpt vooral studenten en jongeren op weg op de arbeidsmarkt. Op onze website vind je een hoop verschillende vacatures in de horecabranche, waaronder bedieningswerk in Zeeland. Bekijk snel het aanbod!

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Bedieningswerk doen in Zeeland met vrijheid en een goed salaris

Wat is er nu leuker dan vakantiewerk waarbij je een fijn salaris verdient én je het naar je zin hebt? Dat is precies waar we bij Promopolitan naar streven, dus ook wanneer je ons inschakelt voor bedieningswerk in Vlissingen of elders in de provincie Zeeland. Bij ons liggen de salarissen relatief hoger dan bij concurrenten en we bieden een grote vrijheid op het gebied van inroosteren. Wanneer je bij ons namelijk jouw planning doorgeeft, houden we rekening met wat voor jou uitkomt. Je bepaalt dus zelf wanneer je gaat werken, zodat je ook kunt genieten van je welverdiende vakantie!

Schrijf je in

Schrijf je direct in voor een functie in de horeca

Wil je je inschrijven voor of reageren op een andere job in de horeca? Naast personeel voor bedieningswerk, wordt er door werkgevers in Zeeland ook veel naar afwassers en keukenhulp gezocht. Neem contact met ons op om je vragen te stellen. Bel hiervoor naar 0118-414026, stuur een e-mail naar info@promopolitan.nl of vul het contactformulier in.

Translate »