Ben je op zoek naar uitdagend vakantiewerk in Vlissingen, of elders in Zeeland, maar lukt het jou maar niet om een leuke baan te vinden? Promopolitan is een allround uitzendbureau en helpt je graag in je zoektocht naar vakantiewerk in Vlissingen. Bij ons staan jij en je wensen centraal waardoor je in de vakanties met veel plezier naar je werk gaat. Ben je nieuwsgierig naar wat wij jou bieden? Schrijf je dan direct bij ons uitzendbureau in en vind een leuk vakantiebaantje dankzij Promopolitan.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Vakantiewerk in Vlissingen doen via Promopolitan

Voor uitdagend vakantiewerk in Vlissingen ben je bij Promopolitan absoluut aan het juiste adres. Het maakt niet uit wat je leuk vindt, wij koppelen je graag aan de juiste opdrachtgever. Ga bijvoorbeeld aan de slag binnen de horeca, word studentchauffeur of sta als hostess op een groot evenement in Zeeland. Bij Promopolitan staan we voor een persoonlijke aanpak en flexibiliteit. Geef daarom je beschikbaarheid aan ons door, dan houden we daar rekening mee als we jou inroosteren. Je hebt altijd de vrijheid om een klus wel of niet aan te nemen.

Schrijf je in

Waarom je je inschrijft bij Promopolitan

De keuze voor ons allround uitzendbureau in Zeeland is dankzij onze voordelen al snel gemaakt. We bieden jou niet alleen een uitstekend salaris (meer dan de concurrent), maar we vinden het net zo belangrijk dat je een fijne werkplek vindt. We helpen je graag bij het vinden van een andere vakantiebaan als je je ergens niet comfortabel voelt. Verder investeren we volop in jouw carrière door cursussen en trainingen aan te bieden. Dus wacht niet langer maar schrijf je vandaag nog in bij Promopolitan voor een dynamische zomerbaan en vakantiewerk in Vlissingen. Heb je nog vragen? Bel ons dan op 0118-414026, stuur een e-mail naar info@promopolitan.nl of bezoek de contactpagina.

Translate »