Ben je student, zoek je een baan in Vlissingen of elders in Zeeland en wil je je inschrijven als werkzoekende? Promopolitan is een allround uitzendbureau en bemiddelt graag in je zoektocht naar een leuke bijbaan. Of je nu een fulltime- of een parttimebaan zoekt, wij koppelen je graag aan een passende opdrachtgever. We bieden jou een divers aanbod aan werk, dus er zit ongetwijfeld iets bij wat jou op het lijf geschreven is.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Voor welke baan wil jij je inschrijven als werkzoekende ?

Als student heb je niet elke dag tijd om naar je werk te gaan. Gelukkig is dat ook niet nodig. Jij geeft je beschikbaarheid aan ons door en wij zoeken daar vervolgens een passende klus bij. Ga bijvoorbeeld aan de slag in de horeca, word hostess op een evenement of promoot producten voor een opdrachtgever. Wat voor job het ook wordt, het staat altijd goed op je cv en je ontvangt er een leuk salaris voor. Inschrijven als werkzoekende is eveneens interessant omdat we je diverse cursussen en trainingen aanbieden. Zo blink je altijd uit in het werk dat je voor een werkgever verricht.

Schrijf je in

Waarom je je inschrijft als werkzoekende bij Promopolitan

Het is om meerdere redenen interessant een keuze te maken voor Promopolitan. Zo zijn we een betrokken uitzendbureau en tonen we veel interesse in mensen die voor ons werken. Bovendien bieden we jou een uitstekend salaris, ongeacht het werk wat je doet. Heb je geen rijbewijs, maar wil je wel probleemloos op je werk komen? Maak je geen zorgen, want ook het logistieke gedeelte nemen we voor jou uit handen. Inschrijven als werkzoekende via Promopolitan in Zeeland is daarom een slim idee en helpt jou zeker weten aan een leuke baan. Stuur daarom snel een mail naar info@promopolitan.nl, bel 0118-414026 of bezoek de contactpagina.

Translate »