Ben je kortgeleden afgestudeerd en zoek je een startersfunctie in Zeeland om aan een uitdagende carrière te beginnen? Promopolitan is een allround uitzendbureau en heeft voor jou de perfecte baan. Juist als je net bent afgestudeerd, zit je boordevol energie en sta je te popelen om aan de slag te gaan. Met Promopolitan is het zeker mogelijk een leuke baan te vinden. Wij bieden jou de keuze uit een divers aanbod aan opdrachtgevers met elk unieke startfuncties. Uiteraard doen we er alles aan om jou aan die ene droombaan te helpen.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Vind jouw startersfunctie dankzij Promopolitan

Zowel voor een fulltime- als voor een parttimejob ben je bij ons aan het juiste adres. Er is keuze genoeg uit allerlei startersfuncties bij werkgevers waar je het zeker naar je zin zult hebben. Wat dacht je van een baan in de horeca, in de logistiek of in de administratie? Promopolitan hecht veel waarde aan een betrokken en persoonlijke aanpak, en houdt altijd rekening met je wensen. Wil je rustig aan beginnen met een startersfunctie in Zeeland? Geef je wensen aan ons door, dan houden we daar bij het inroosteren rekening mee.

Schrijf je in

Waarom je kiest voor ons uitzendbureau

Promopolitan is een allround uitzendbureau en dit maakt het voor jou zeker aantrekkelijk om je in te schrijven. Bovendien bieden we jou nog veel meer voordelen. Zo is het salaris via ons uitzendbureau in veel gevallen hoger dan bij onze concurrenten. Dit maakt het voor jou zeker interessant om je in te schrijven voor een startersfunctie. Verder is er bij ons de mogelijkheid om allerlei cursussen en trainingen te volgen. Zo word je beter in je werk en het staat natuurlijk ook nog eens goed op je cv. Schrijf je daarom direct in of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar 0118-414026 of stuur een e-mail naar info@promopolitan.nl.

Translate »