Wanneer je geïnteresseerd bent in Payroll voor je onderneming in Zeeland en op zoek bent naar een specialist hierin, dan biedt ons uitzendbureau in Vlissingen jou de ideale dienstverlening aan. Heb je een bedrijf waar sprake is van veel doorstroming van werknemers, bijvoorbeeld omdat studenten slechts een korte periode komen werken? Of wil je je werknemers meer zekerheid bieden op het gebied van salaris en andere arbeidsvoorwaarden? Vanuit ons uitzendbureau in Zeeland regelt een specialist al jouw administratie middels payroll. Wat houdt deze dienstverlening precies in? Lees verder en ontdek de voordelen voor jouw bedrijf.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Payroll inzetten met de hulp van een specialist

Promopolitan is een uitzendbureau uit Vlissingen, Zeeland, en tegelijkertijd een specialist in payroll. We werken samen met werkgevers in de provincie om jongeren de kans te bieden om in leuke functies bij te verdienen en stappen te maken in hun carrière. Omdat bij veel bedrijven de administratie rondom het werkgeverschap vaak een tijdrovende taak is, bieden we bij ons uitzendbureau in Zeeland het systeem van payroll aan. Hierbij besteedt de werkgever vele taken met een gerust hart uit aan een specialist, wat payroll de ideale oplossing maakt voor ondernemers die veel tijd willen besparen. Denk hierbij aan taken zoals salarisadministratie, het verzorgen van de arbeidsovereenkomst, jaaropgaven opstellen en nog veel meer. Uiteraard behoud jij de controle over de hoogte van salarissen en wie er bij jou komt werken. Kortom, een specialist in payroll inschakelen, zoals ons uitzendbureau in Zeeland, is een uitstekend idee. Dit geldt voor zowel werkgever als werknemer.

Schrijf je in

Bespreek de mogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Bij ons uitzendbureau in Zeeland vertelt een specialist je graag meer over de mogelijkheden en voordelen van payroll voor jou als ondernemer. Neem telefonisch contact met ons op via 0118-414026 of stuur een e-mail naar info@promopolitan.nl. Wij komen ook graag bij je langs indien je hier voorkeur voor hebt.

Translate »