Woon je in Zeeland, zoek je werk en wil je je inschrijven bij een uitzendbureau in Vlissingen? Promopolitan is de ideale bemiddelaar tussen werkgevers en studenten of werknemers op zoek naar een baan. Via ons allround uitzendbureau vind je ongetwijfeld een baan die bij je past en haal je plezier uit de werkzaamheden die je verricht. Jij bepaalt wanneer je werkt en wat je leuk vindt als wij je bellen voor een baan. Uiteraard staat daar een aantrekkelijk salaris tegenover. Het loont daarom altijd om voor ons uitzendbureau in Vlissingen aan de slag te gaan.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Uitzendbureau Promopolitan in Vlissingen

Bij Promopolitan vinden we het belangrijk dat jij je werk ook echt leuk vindt. Zit je ergens niet helemaal op je plek? Dan doen we er alles aan om voor jou een geschikte werkplek te vinden. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke en betrokken aanpak via onder meer WhatsApp. Heb je nog geen idee wat je leuk vindt of wat bij jou past? Neem eens een kijkje bij onze horecawerkzaamheden of doe inspiratie op via promotiewerkzaamheden. Ook voor vakantiewerk nabij Vlissingen kan je bij ons terecht. Schrijf je zeker in bij Promopolitan om kennis te maken met ons uitgebreide aanbod aan banen in diverse sectoren.

Schrijf je in

Waarom je contact opneemt met ons

Je aanmelden bij ons uitzendbureau in Vlissingen, in de provincie Zeeland, is om meerdere redenen aantrekkelijk. Zo zijn we een betrokken partij en nemen we bij geen vervoer het logistieke gedeelte voor jou uit handen. Het salaris in de horeca via Promopolitan ligt aanzienlijk hoger dan de cao in de horecabranche. Verder profiteer je bij ons van variatie in je werk en krijg je trainingen en cursussen om scherp te blijven. Neem daarom direct contact op met ons. Stuur een e-mail naar info@promopolitan.nl, bel naar 0118-414026 of vul het contactformulier in.

Translate »