Studentenwerk is ideaal als je wat tijd overhebt naast je studie en wat extra geld wilt verdienen in Zeeland. Door je in te schrijven bij ons studenten uitzendbureau in Zeeland, vind je binnen een kort tijdsbestek een leuke bijbaan. Het geld dat je verdient met je bijbaan, komt altijd wel van pas. Verder staat de werkervaring ook goed op je cv. Ben je benieuwd naar wat er zoal mogelijk is? Schrijf je dan in bij Promopolitan uitzendbureau in Vlissingen, Zeeland en maak kennis met een veelzijdig aanbod aan werkplekken voor studenten.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Vind leuk studentenwerk via ons uitzendbureau in Zeeland

Een bijbaan voor studenten bij ons uitzendbureau in Zeeland is divers, uitdagend en geen enkele dag hetzelfde. Dit komt onder meer door het ruime aanbod aan functies bij Promopolitan. Direct bij onze eerste kennismaking brengen we in kaart wat je leuk vindt en wat je belangrijk vindt op een werkplek. Op die manier koppelen we jou met gemak aan de juiste werkgever. Het geld dat je verdient met een bijbaan, bijvoorbeeld een zomerbaan, ligt in veel gevallen hoger dan bij een reguliere cao. Dit maakt het extra aantrekkelijk om studentenwerk te gaan zoeken via Promopolitan in Zeeland.

Schrijf je in

Waarom studenten zich inschrijven bij ons uitzendbureau in Zeeland

Het loont altijd om je voor studentenwerk in Zeeland in te schrijven bij ons uitzendbureau in Vlissingen voor studenten. Wij zijn bovendien altijd betrokken en persoonsgericht. Heb je geen rijbewijs, maar wil je wel graag aan het werk? Maak je geen zorgen, want ook het logistieke gedeelte neemt Promopolitan voor zijn rekening. Start daarom vandaag nog met studentenwerk in Zeeland en ga bijvoorbeeld aan de slag met bedieningswerk of als afwasser in de horeca, of in de verschillende andere branches die wij beschikbaar stellen. Schrijf je online in en neem bij vragen contact met ons op via 0118-414026 of stuur een e-mail naar info@promopolitan.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Translate »