Door je in te schrijven bij ons uitzendbureau op Walcheren verzeker jij jezelf van een leuke baan tijdens je studententijd in Zeeland. Hoe fijn is het als je ook nog eens zelf bepaalt wanneer je werkt en dat doet bij de leukste werkgevers op Walcheren? Promopolitan maakt het allemaal mogelijk. Voor zowel een fulltime- als een parttimejob ben je bij ons uitzendbureau aan het juiste adres. Dit maakt je studententijd op Walcheren nog meer de moeite waard.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Vind jouw nieuwe baan via ons uitzendbureau op Walcheren

Bij Promopolitan bieden we werkzoekenden een leuke baan. Je kunt kiezen uit talloze werkgevers en je geniet altijd van veel vrijheid. We hebben veel contact via WhatsApp en zijn daadwerkelijk geïnteresseerd in wat jou beweegt. Bij Promopolitan vinden we het belangrijk dat je op je werk lekker in je vel zit en jij helpt ons daar zeker bij. Geef bijvoorbeeld aan wat je graag doet, geef je beschikbaarheid aan ons door en profiteer van een hoger loon dan bij de concurrent.

Schrijf je in

Hierom kies je voor uitzendbureau Promopolitan op Walcheren

Werken via ons uitzendbureau op Walcheren, in de provincie Zeeland, levert je altijd de nodige voordelen op. Zo geniet je van een betrokken en persoonlijke service van onze medewerkers en doen we er alles aan om je kennis en ervaring te versterken door middel van cursussen en trainingen. Verder nemen wij ook het logistieke gedeelte voor je uit handen en verzorgen wij het vervoer naar je werk. Zowel vaste als variabele werkplekken behoren tot de mogelijkheden. Er is dus reden genoeg om je in te schrijven bij ons uitzendbureau op Walcheren. Bij vragen of behoefte aan support neem je telefonisch of per e-mail contact met ons op. Bel ons op 0118-414026 of stuur een e-mail naar info@promopolitan.nl.

Translate »