Ben je nieuwsgierig naar een vacature in de bediening in Vlissingen, in de provincie Zeeland? Schrijf je dan in bij Promopolitan. Wij zijn een allround uitzendbureau in Vlissingen en omstreken en helpen jou graag aan een nieuwe baan in de horeca of bediening. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt, wij koppelen je graag aan een leuke opdrachtgever in de horeca. We bieden je niet alleen een goed salaris, maar nog veel meer voordelen.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Vacatures in de bediening bij een leuke werkgever

Mensen bedienen met drinken of eten is een leuke en uitdagende baan. Jij bezorgt als medewerker in de bediening mensen een glimlach op het gezicht en daar staat uiteraard een goed loon tegenover. Bovendien houden we bij Promopolitan altijd rekening met je wensen en beschikbaarheid. Geef aan ons door wanneer je wel of niet kunt werken, dan zoeken wij een passende job in de horeca. Wil je in de horeca bediening aan de slag? Laat ons jou helpen aan een horecabaan, want we zijn een betrokken en persoonlijk uitzendbureau. Je kunt dus altijd op ons rekenen, ongeacht of het nu gaat om een parttime- of een fulltime baan.

Schrijf je in

Hierom kies je voor een vacature in de bediening via Promopolitan

Het is om meerdere redenen interessant een keuze te maken voor horeca bediening via Promopolitan. Zo verzorgen wij het vervoer van A naar B en bieden we een salaris dat hoger is dan in de horeca-cao is vastgelegd. Verder investeren we structureel in mensen die voor ons werken door allerlei cursussen en trainingen aan te bieden. Zowel een vaste als een variabele plek in de horeca behoort tot de mogelijkheden. Wij denken daarin graag met je mee, dus bekijk zeker de vacatures bediening in de horeca via ons uitzendbureau in Zeeland of schrijf je direct online in bij Promopolitan. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@promopolitan.nl, bel naar 0118-414026 of bezoek onze contactpagina.

Translate »