Wil je een bedrijf inschakelen die jouw medewerkers kan verlonen in Zeeland, zodat je tijd aan administratie bespaart en georganiseerder te werk kan gaan? Kies dan voor onze payrolling services. Hierbij besteed je je salaris- personeelsadministratie volledig uit aan Promopolitan in Vlissingen. Hierdoor heb je zelf meer tijd om bijvoorbeeld leiding te geven op de werkvloer of andere belangrijke taken voor je bedrijf. Ontdek direct de voordelen!

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

De voordelen van medewerkers verlonen via ons bureau in Zeeland

Bij het verlonen van werknemers, oftewel het principe van payrolling, draag je het juridisch werkgeverschap over aan een andere partij – in dit geval dus Promopolitan in Zeeland. Dit betekent dat niet alleen de volledige salarisadministratie door ons worden geregeld, maar ook vele andere onderdelen van het werkgeverschap. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van de arbeidsovereenkomst, het regelen van verzekeringen, het opstellen van jaaropgaven en nog veel meer. Dit doen wij voor opdrachtgevers en werknemers in diverse branches. Met andere woorden: het verlonen van medewerkers via ons uitzendbureau in Zeeland biedt meer structuur, zekerheid en heel veel tijdswinst.

Schrijf je in

Vraag naar de mogelijkheden van payrolling in jouw situatie

Heb je vragen over de payrolling services van Promopolitan in Vlissingen of wil je direct de mogelijkheden bespreken voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op en wij voorzien je van alle informatie. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0118-414026, het e-mailadres info@promopolitan.nl of het contactformulier.

Translate »