Heb je nog geen leuke jongeren vacatures in Zeeland gevonden, maar wil je wel dolgraag werken? Maak dan kennis met Promopolitan in Vlissingen. Wij zijn een allround uitzendbureau en richten ons specifiek op studenten en jongeren. Bij ons vind je zeker een leuke bijbaan waar een leuk salaris tegenover staat. Het salaris dat wij betalen, ligt hoger dan wanneer je aan de slag gaat via een concurrent. Bovendien heb je bij ons de keuze uit een groot aanbod aan jongeren vacatures in Zeeland waardoor er zeker iets voor jou bij zit.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Vind leuke jongeren vacatures via ons uitzendbureau in Zeeland

Werken als jongere gaat je zeker lukken als je je inschrijft bij ons uitzendbureau. Er zijn diverse mogelijkheden om een centje bij te verdienen. Ga aan de slag in de horeca, in de housekeeping of word hostess op een evenement! Wij zijn flexibel en houden zoveel mogelijk rekening met je wensen. Geef je beschikbaarheid aan ons door, dan houden we daar bij het inroosteren rekening mee. Vervoer naar je opdrachtgever of werkgever nemen we eveneens voor onze rekening. Als wij je bellen voor een job, beslis je zelf of je de klus wel of niet aanneemt.

Schrijf je in

Schrijf je in voor interessante vacatures

Werken voor Promopolitan levert je altijd interessante voordelen op. Zo bieden we jou niet alleen leuke jongeren vacatures in de provincie Zeeland en een aantrekkelijk salaris, maar profiteer je ook van een betrokken en persoonlijk uitzendbureau. We communiceren grotendeels via WhatsApp en we doen er alles aan om jou te laten werken op een plek waar je het écht naar je zin hebt. Heb je nog geen baan gevonden? Maak dan kennis met de leukste jongeren vacatures bij Promopolitan en schrijf je vandaag nog in als werkzoekende in Zeeland. Heb je nog vragen? Bel ons dan op 0118-414026 of stuur een e-mail naar info@promopolitan.nl. Je kunt ons ook bereiken via het contactformulier.

Translate »