Wil je gebruikmaken van payrolling en zoek je hiervoor een gespecialiseerd bedrijf? Promopolitan is een uitzendbureau in Zeeland dat payroll services aan jouw organisatie aanbiedt en meer efficiëntie creëert in je werkprocessen. Dankzij deze dienstverlening heb je namelijk niet meer je handen vol aan de administratie rondom het werkgeverschap. We leggen je graag uit hoe een payrolling bedrijf en onze payroll services in Zeeland werken en wat de voordelen zijn voor jouw organisatie.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Wat doet een payrolling bedrijf precies?

Payroll betekent het uitbesteden van de taken rondom het werkgeverschap. Op de werkvloer blijft de eigenaar van bijvoorbeeld een restaurant of winkel uiteraard de leidinggevende. Echter worden andere verplichtingen voor de werkgever, zoals salarisadministratie en het juridisch werkgeverschap, overgedragen aan het payrolling bedrijf. Dit heeft niet alleen voordelen voor het bedrijf dat gebruikmaakt van payrolling, maar ook voor de werknemers van dit bedrijf. Zij zijn er bijvoorbeeld van verzekerd dat hun loon altijd op tijd wordt overgemaakt en dat dit ook altijd correct gebeurt. Daar kun je bij de payroll services van ons uitzendbureau in Zeeland dan ook op rekenen! Een ander voordeel voor werknemers is de gelijkwaardigheid onder payrollmedewerkers, onder meer op het gebied van salaris.

Schrijf je in

Wat zijn de voordelen van payroll services voor inleners?

Wanneer jouw organisatie gebruikmaakt van de payroll services van Promopolitan in Zeeland, bespaar je vanzelfsprekend veel tijd die je normaal aan (personeels)administratie besteedt. Het zogenaamde inlenende bedrijf, oftewel het bedrijf dat payrolling inschakelt, laat zijn personeels- en salarisadministratie volledig door een andere organisatie regelen. Ook bijvoorbeeld taken zoals het verzorgen van de arbeidsovereenkomst, verzekeringen en jaaropgaven worden jou uit handen genomen.

Schakel ons payrolling bedrijf in Vlissingen in

Een samenwerking met een payrolling bedrijf is dus zeker de moeite waard: je bespaart een hoop tijd en tegelijkertijd behoud je de controle over je werkprocessen. Het bedrijf dat gebruikmaakt van payrolling blijft namelijk zelf verantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe medewerkers. Dat blijft een aspect dat enkel op de werkvloer zelf kan worden gecontroleerd, bijvoorbeeld wanneer er functioneringsgesprekken gevoerd moeten worden. Je bepaalt natuurlijk ook de hoogte van het salaris. Wanneer je als organisatie of opdrachtgever gebruikmaakt van de payroll services van Promopolitan uit Vlissingen, Zeeland, ontvang je een all-in-tarief en dus geen kosten achteraf. Ontdek alle voordelen en vraag naar meer informatie! Bel hiervoor naar 0118-414026, stuur een e-mail naar info@promopolitan.nl of vul het contactformulier in.

Translate »