Wil je in de zomer werken en zoek je hiervoor een leuke zomerbaan in Zeeland? Bij Promopolitan in Vlissingen helpen we jou graag aan een baan die je écht leuk vindt. Of je nu graag in de horeca werkt of als hostess op een evenement, er is van alles mogelijk via ons allround uitzendbureau. Dankzij een divers aanbod aan werkgevers vind je ongetwijfeld een zomerbaan in Zeeland die jou op het lijf geschreven is. Uiteraard staat daar een leuk salaris tegenover.

Voor werkgevers én werknemers

Ook vakantiewerk voor studenten

Trainingen & cursussen inbegrepen

Vind een leuke zomerbaanbaan via ons uitzendbureau in Zeeland

Werk je graag voor leuke opdrachtgevers en wil je een baan waar jij helemaal jezelf kunt zijn, bijvoorbeeld in de horeca? Zoek je iets wat makkelijk te bereiken is vanuit bijvoorbeeld Vlissingen, Middelburg of elders op Walcheren? Dan is de keuze voor Promopolitan al snel gemaakt. Wij onderscheiden ons namelijk door een persoonlijke en betrokken aanpak. Zo communiceren we veel via WhatsApp en vinden we flexibiliteit belangrijk. Bepaal zelf wanneer je werkt door je beschikbaarheid aan ons door te geven. Bij het inroosteren houden we namelijk rekening met jouw planning. Om jou beter te laten worden in je werk, bieden we allerlei cursussen en trainingen aan om je kennis en vaardigheden te verbeteren.

Schrijf je in

Waarom je je bij ons inschrijft

Wil je een zomerbaan vinden in Zeeland via uitzendbureau Promopolitan? Het levert je altijd de nodige voordelen op. Zo geniet je onder meer van een hoger salaris dan bij de reguliere cao’s of wanneer je werkt voor een concurrent. Verder regelen wij ook het vervoer naar je werk en hoef jij op logistiek vlak niets te doen. Voor zowel een vaste als variabele leuke zomerbaan in Zeeland zit je bij ons dus helemaal goed. Neem contact met ons op via 0118-414026, stuur een bericht naar info@promopolitan.nl of via de contactpagina, of schrijf je direct online in!

Translate »